17.4.14

Chief Engineer havensleper gezocht!

Vanaf 16-04-2014 | Vaste baan

Omschrijving

Redwise is een rederij in een bijzondere tak van de scheepvaart. Wij zijn al ruim 100 jaar actief op het gebied van Ship Delivery, het transporteren van schepen op eigen kracht en op eigen kiel. Daarnaast is Redwise al 30 jaar succesvol als crewmanagement- en detacheringsbureau.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Chief Engineer. De functie is aan boord van een sleepboot die voornamelijk in de havendienst werkzaam is. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die per eind mei kan starten en voor een langere periode in schema wil varen. Het vaar/verlof schema is 2 weken op en af.

Heb je interesse in deze uitdagende en zelfstandige functie of ken je iemand die interesse heeft? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande gegevens.

Functie eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een minimale vaarbevoegdheid als Second Engineer tot 3000 KW. Daarnaast is aantoonbare relevante ervaring gewenst en zijn geldige STCW documenten een vereiste.

Contactgegevens

Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling crewing via 033-4217860 of crewing@redwise.nl. Contactpersoon voor deze vacature is: Janneke van Loo.
Subscribe via Email For Job Alerts